kaos Custom
kaos fashion
OEM & ODM

BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Minangka Produsèn kaos Profesi, Jiangsu Seanrui Apparel Co., Ltd. dumunung ing kutha Yancheng, provinsi Jiangsu saka China. We kudu 120 buruh lan 2 garis produksi, karo output taunan saka siji yuta bagéyan shirts. Kita wis makarya karo akeh merek apik saka Amerika Serikat lan Eropa.

Minangka produser apparel profesional, pabrik kita sing dilengkapi karo Genting majeng. Kita tansah masang wigati ing anyar produk lan kualitas.

PRODUCTS