17 banner
shirt Custom
shirt modës
OEM & ODM

RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Si prodhues shirt profesion, Jiangsu Seanrui Apparel Co, Ltd, është e vendosur në qytetin Yancheng, provincën Jiangsu nga Kina. Ne kemi 120 punëtorë dhe 2 linja të prodhimit, me prodhim vjetor prej një milion copë të këmisha. Ne kemi punuar me shumë marka të mira nga SHBA dhe Evropë.

Si prodhues profesionale veshje, fabrikat tona janë të pajisura me makineri të avancuar. Ne gjithmonë japim rëndësi të madhe për risi produktit dhe cilësinë.

PRODUKTET