kaos custom
kaos Pantun
OEM & ODM

TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Salaku produsén kaos profesi, Jiangsu Seanrui Apparel Co., Ltd. aya di kota Yancheng, Propinsi Jiangsu ti Cina. Simkuring boga 120 pagawe na 2 garis produksi, jeung output taunan hiji juta potongan kaos. Kami geus digarap kalawan loba merek alus ti AS jeung Eropa.

Salaku produser apparel profésional, pabrik urang anu dilengkepan machineries maju. Simkuring salawasna ngagantelkeun pentingna hébat dina novelty produk na kualitas.

produk